Hva gjør jeg for å ikke kutte meg under barbering?

Hva gjør jeg for å ikke kutte meg?

Er du redd for å kutte deg? Eller vil du lære åssen du kan unngå å kutte deg? Les mer her!

Grunnregelen

Grunnregelen er at du må være forsiktig med å trykke barberhøvelen mot huden din. Mange er vant med dette fra vanlig barbering med flereblads høvler, men dette skal man altså ikke gjøre med tradisjonell barbering. Husk dette! Dette vil spare mange for irritasjoner og unødige kutt.

Her holder det å legge høvelen inntil huden og dra rett ned, forsiktig!

Mulig du kommer til å kutte deg de første gangene, men dette kan lett ordnes med en blodstillerstift vi selger med i alle pakkene.

Alfa omega med..

..godt forarbeid!

Dette gjelder i mange situasjoner. Om du skal legge stein, bygge hus eller hva det nå kan være, så er godt forarbeid viktig. Det er også essensielt ved barbering.

Her er det smart å varme opp ansiktet godt før man skal begynne. Rett fra dusjen er enkelt og praktisk for mange, men det går også å legge et varmt håndkle i ansiktet et par minutter før man skal begynne.

Så er det utrolig viktig å lage et godt barberskum. Vi har en egen guide for dette, og mye av det viktige er å få et skum som løfter hårene og tilfører fuktighet.

Ikke stress!

Mange av grunnene til kutt, er fordi man stresser. Hele poenget med denne typen barbering er at man skal slappe av og kose seg når man barberer seg, så for all del, ikke stress!

Dette gjelder spesielt for nybegynnere, da man ikke har fått innøvd teknikken skikkelig. De drevne klarer nok å barbere seg stresset uten kutt!

Så ja, hastverk er lastverk.

Gratis frakt ved bestilling over 799kr