Hvilket barbersett bør jeg velge?

Hvilket barbersett?

Er du usikker på hvilket sett du bør velge? Ja da har sannelig kommet til rett sted!

Først og fremst..

Så må du finne ut åssen skjeggvekst du har. Har du digre trær i ansiktet, eller bare sånne små dun? Uansett, dette spiller en stor rolle når du skal velge deg en høvel.

Har du normal skjeggvekst, er alle settene et trygt valg.

Har du derimot skikkelig skjeggvekst, vil vi anbefale at du velger enten “Sølv” eller “Gull”, da disse settene inneholder høvler som kan justeres i aggressivitet. Det er noen ganger slik at høvlene ikke tar godt nok for enkeltes skjeggvekst.

Men har du lite skjeggvekst, er det også anbefalt å ha en høvel som er justerbar. Her kan vi anbefale også “Sølv” eller “Gull”.

“I hvilket sett får jeg mest for pengene?”

Alle våre sett får du mye for pengene, da du får ganske mye avslag i prosent versus om du skulle hatt produktene i “løsvekt”. Om vi dog skal anbefale, er det “Sølv” settet. Her får du alt du trenger, og litt til.

“Jeg er nybegynner. Hva velger jeg?”

Du vil ha det enkelt og greit: du skal ha det billigste og beste! Og vi har laget pakker akkurat for denne grunnen. Om du er nybegynner og skal betale lite, er “Bronse” pakken det du bør titte på.

Jeg skal ha noe som varer livet ut.

Om du er ute etter utstyr som holder livet ut med riktig vedlikehold, er det “Gull” eller «Agat» som er settet du bør se på. Her har du kvalitetsprodukter hele veien! Du trenger bare påfyll av blader og såpe videre fremover om du kjøper dette settet.

Ja, noen forhold varer livet ut!