Kjøpsbetingelser

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Firmanavn: Skjegg.no AS
Organisasjonsnr: 892 915 172.
Kontaktadresse: Saglunden 1, Harestua
E-post: post@skjegg.no
Telefon: (+47) 458 74 238
Skjegg.no er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og porto

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Dette er en norsk butikk med norske priser. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger.

Minimumsalder

Minimumsalder for bestilling av varer hos oss er 16år. For salg til yngre, må dette gjøres ved hjelp av foreldre/ansvarlige.

Leveringstid

Vi gjør vårt ytterste for at ordre blir sendt ut så fort som overhode mulig. Varer blir sendt ut fra vårt lager på Harestua, og det tar vanligvis 1-3 dager fra bestilling til pakken er i hendene til posten.

 

Uavhentede pakker

Alle pakker må hentes, ellers vil disse returneres til oss. Om en pakke ikke blir hentet vil du faktureres et gebyr på kr 350,- for å dekke kostnadene i forbindelse med brudd på avtale

Kortbetaling og sikkerhet

Vår kortløsning er levert av Stripe, og holder meget strenge krav til sikkerhet. Stripe er en verifisert aktør av Visa og MasterCard, og er flittig brukt av mange bedrifter i verden. Det funker på akkurat samme måte som om du skulle ha betalt i en vanlig butikk eller restaurant. Vi støtter CVV2/CVC2 verifisering, samt 3D Secure transaksjoner.

Skadet pakke

Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret: Meld fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: Ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.

Barberkniver

Om du har tatt i bruk barberkniven du har kjøpt hos oss, det vil si tatt av klistremerket på bladet eller barbert deg med den kan vi dessverre ikke bytte den inn. Forsikre deg derfor at du er tilfreds med kniven før du tar av klistremerket eller barberer deg med den.

Retur av varer

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Så sant innpakningen ikke tar skade eller blir forringet på noen måte (fremstår som ny), vil ikke åpning innebære avskåring i angreretten. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd)

Angrerettsskjema kan lastes ned ved å trykke her.

Vennligst kontakt oss før du returnerer varen(e).

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf.nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.